HTML

Álmaim blogja

Ide fogom leírni álmaimat. Mert abból van sok és nagyon eszementek, így talán fennmaradnak az utókornak is ezek a gyöngyszemek.

2019.06.09. 13:23 Hopstimop

12 Majom

Ez is egy korábbi álom, amit Facebookra jegyeztem fel, de ide is bemásolom.

A 12 Monkey csapata visszaküldött az idöben egy korházba/diliházba, hogy egy plasztikai sebész börébe bújva majd én plasztikázzam át Wenworth Miller arcát.

Mikor közelgett az idö, elkezdtem félni, hogy mi lesz, mert ugye sokmindenhez értek, de speciell az arcsebészethez nem, így megkértem Csillát (aki hirtelen ott volt), hogy hagyjon már üzenetet a telefonon a jövöbe, hogy szóljanak már, mi legyen, mert azért a srác pofiját csak nem kéne szétbafni.

Csilla el is ment, aztán jött a hírrel, hogy a jövöbeliek azt mondták, hogy most csak egy kis kínai ügynököt tudnának küldeni, aki átveszi a helyem, de várjak este nyolcig, addigra kerítenek valakit, aki jobban hasonlit rám.

Érted!?
Az idöutazók majd csak este nyolcra tudnak küldeni valakit...

A tököm tele már ezzel a világgal, hogy ha neked kell valami, akkor "majd", de ha ök akarnak valamit töled, akkor tegnapra legyen meg!

Szólj hozzá!

Címkék: világvége 12 monkeys Wenworth Miller


A bejegyzés trackback címe:

https://almaimblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr8914885812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása